Dinero er let for ordblinde

Dinero gøre regnskab letter for ordblinde

Posted on Posted in Dinero

Tilbage d. 13 januar var jeg ind og besøge Rasmus Madsen fra “Det lille skridt”, hvor vi skulle “lave noget” hemmeligt. men det skal jeg helt sikkert nok dele med jer når det udkommer. Men tilbage til Dinero historien som dette indlæg skal omhandle om.

For snart 3½ år siden oprettede jeg min første konto hos Dinero og jeg har ligesom været med til, at følge Dinero fra start og frem til hvor de er i dag og det er jeg stolt og glad over.

Martin og Jesper - Dinero
Ja, jeg var så heldig, at jeg fik lov til, at møde Martin Thorborg på vej og fik en lille snakke med ham.

For 4-5 år siden startede jeg min første virksomhed men måtte luk den ned igen fordi jeg HAVDE SLET IKKE styr på det med regnskab og jeg synes heller ikke rigtig de var nogle på market, som kunne hjælp mig på en måde så jeg fik indblik i mit eget regnskab. Men efter 2 års “pause” valgte jeg, at starte min en personlig hjemmeside op igen. Hvor jeg hjælper ordblinde med dansk, matematik og engelsk.

Martin fra Amino – iværksætter portalen, har virkelig skabt en program som jeg har gjort at jeg har fået det indblik i et regnskab som jeg “altid” har drømt om. Det som virkelig spiller for Dinero  Det er, at man f.eks bare skriver “hardware” skal jeg man bare fortælle om det er til virksomhed eller andet. Som jeg også mener Martin har sagt flere gange det er, at en 9 år skal kunne gøre det nemt og hurtig.

Selvom jeg er en af de mange gratis bruger på Dinero, så er jeg super glad for det og fortryder virkelig ikke, at jeg har taget dem fra starten.

Klart det letteste regnskab program som findes i Danmark

Jeg synes personligt, at Martin og andre fra leder område, har ansat de helt rigtig medarbejder til Dinero.

Hvad er der gøre Dinero let for ordblinde, at bruge dem?

Der hvor jeg synes, at Dinero spiller MAX røv. det er ved at man kan kontakt deres support og høre dem ad, “Hvordan gøre man det her” osv. Der imod synes jeg, at man kan mærke på deres support, at de giver en eller anden form for kærlighed til alle brugere selvom man er gratis brugere. Nej jeg kan dog ikke udtale mig, for betale brugere fordi jeg har ikke betalet noget endnu for Dinero.

Jesper Dinero
Jesper Dinero

Den support som Dinero har, synes godt, at jeg tag videre med ind i Ordklar.
Det som jeg også synes, at Dinero har som jeg virkelig godt kan li. Det er sådan som at DE ikke brugere alle de der mærkelig fag ord som jeg ikke forstår en skid af. Hvilke gøre at Dinero er enkelt og let, at forstå.

Det fortæller lidt omkring hvem Dinero er som virksomhed. Der imod så kan jeg kun anbefale venner, familie, andre iværksætter eller bare som gerne vil kende andre regnskab programmer. Så tag Dinero!

Dermed fik jeg lov til, at deltag i et indlæg med Dinero som du kan læs her – Ordblinde Jesper hjælper andre ordblinde. Det var super godt indlæg og jeg fik snakket med Henrik via telefonen. Der udover, så har jeg også været ind og hilse på Dinero holdt og samtidig fået taget nogle billeder.

Der udover så fik jeg også snakket med Martin Thorborg som man kender fra Amino og mange flere virksomheder.