Ebog – Sådan kom jeg i gang med min ebog!

Posted on Posted in Uncategorized

Jeg har det sidste halve år brugt på, at lave en gratis ebog og en betalene til ordblinde, som skulle være med til, at SKABE tryghed for ordblinde. Tue lindblad fik overbevist mig flere omgang både hos Ib Potter (PotteCut)marketers og Youtube f.eks “Tue Youtube – Giver nogle gode idéer” og bare rolig, der finde flere artikler, som Tue har overbevist mig om, at man skal LAVE en ebog for et ordblinde et problem for sine brugere.

Selvom jeg har handicap, som ordblinde så vil jeg helt klart mene at alle kan lave en e-bog omkring  et problem som løser sit eget eller andres.

Jeg vil anbefale dig at læse mere om Tue på hans blog på Onlinebijobber – Hvorfor så det? jo han vender og drejer problemerne som brugerne kommer ind på og han deler alt hans viden omkring ebog. Vist jeg ikke havde fået den vide fra Tue omkring ebog så havde jeg ikke kaste mig over, at lave den mulighede til andre og så havde jeg heller ikke troede, at det var et market for det.

Jeg blev også overbevist af Tue gang på gang, at selvom jeg er ordblinde så kan jeg godt lave for mine brugere.

Hvordan startede jeg? – Jeg undersøgt hele market!

Den måde jeg undersøgt market på i starten det var, at jeg var medlem på nogle online side på facebook og et spørgsmål som jeg kunne se som gik i igen igen og igen. Det var med hvordan gøre mig sådan og sådan i CD-Ord. Jeg har brugt utrolig mange timer på at forklar det igennem noget tekst og evt billeder. Efter jeg havde gået og tykkede lidt på den om jeg skulle gå all-in for, at lave ebog, så laver jeg en sidst og ikke mindst vigtig undersøgelse i forhold til at om det var rigtigt eller forkert.

Jeg lavde et spørgsskærm, hvor jeg still nogle vigtigt spørgsmål til forbrugerne omkring deres behøv for CD-Ord 8. Jeg fik både Ordklars brugere til at besvar og samt bruger fra dvs facebook side rundt omkring til at besvar.

Så kom jeg frem til, at hvorfor ikke gøre ligesom Tue? lave en ebog hvor jeg beskriver hvor man kommer i gennem CD-Ord?

Der havde jeg hørt på Tue i et godt stykke tid, hvilke ikke er et problem for mig overhovedet. Jeg synes at Tue havde en humør som var sjov og samtidig var det heller ikke lige ALT for meget af de sjove.

Ebog – Hvad har jeg så gjort af muligheder!

Jo, jeg har gjort det muligt, at man kan download den light version på Ordklar uden at skulle være brugere på hjemmesiden. Man kan download den her på Ordklar hvor jeg deler min viden til CD-Ord 8. Det kan godt være at den ikke er så stor.

Det var at jeg ha været:

  • Jeg har med ordblinde, at gøre så skal gør det så let som muligt
  • Skal starte hele fra bunden til at man bliver ekspert til CD-Ord 8.
  • Lave en håndbog til ordblinde
  • Mange flere som spiller indover.

Jeg er overbevist om, at hvis man laver rigtig god som løser et vigtig problem i midst for dig selv (Det kan være at du sidde har siddet i samme problem?) men også få andre brugere, så er jeg sikker på, at det giver gode pluser for dig selv og ikke midst for dine kunder.

Jeg har lige pt. nu også overvejer andre muligheder men jeg skal dog først lige lave dem færdig først før jeg kaster mig over, ved at udgive dem.

Jeg vil gerne tak til….

Jeg vil gerne takke Tue . Det som gøre at jeg sat mig et mål for i sommer 2016 var da jeg læst denne artikel som fremviser nogle flotte tale. Det var tjene penge online – Hvordan kommer du i gang? – Jeg har selv læst den mange gang for at gennem læse hvad de andre har gjort rigtigt og evt se hvordan de har opbygget deres vare (Altså e-bogen)