Online Markedsføring – Hvem skal man følge?

Posted on Posted in Online Markedsføring

Ved at jeg følge disse person på deres blog, hjemmeside mv. Så har det virkelig givet mig blod  på ansigt til at jeg få noget viden som jeg bruger meget på min hjemmeside.

Jeg har derfor skabt en 3 list, hvor jeg fortæller dig lidt omkring hvad disse personer har givet mig af vide til at jeg bruger i min Online Markedsføring.

I starten vidste jeg intet om Online Markedsføring, og jeg synes det virkelig var noget kedelig noget. Efter jeg fik mere og mere indhold af vide fra disse personer har det givet mig lysten til at skabe mere Online Markedsføring.

Online Markedsføring er et stort emne, vil jeg mene men disse person har virkelig gjort en masse for mig, hvor jeg har spurgt dem til råds og de har samtidig været utrolig hjælpsom.

  • Ingen af disse person har kontakt mig for at jeg skal skabe det her indlæg.

10275416_812537678769998_878053638878685445_o

Salg af digitalt produkt

Du kender helt klart Tue, han driver Onlinebijobber.dk – hvor han deler sin viden om digitalt produkter. Ja, du hørte rigtigt digitalt produkter.

Tue har virkelig ramt en stor målgruppe ved at giv folk troen på at man kan ALTSÅ sælge ting online ved at give dem en vare i stedet for at skulle ned på posthuset hver dag og send varen.

Dem som gøre at Tue lindblad indlæg gode, er at han har lige “sort humor ind over”. i starten synes jeg det var noget mærkeligt noget men efterhånden at han lave det noget mere så tænkt jeg bare det er vel for, at få flere besøgene til hans side.

Jeg vil derfor helt klart anbefale dig at besøg onlinebijobber og så om du ikke finder noget du kan bruge i din Online Markedsføring.

Billede: Facebook – Onlinebijobber

Nikolaj Mogensen - Ekspert i SEO og Online MarketingOverbevist mig til, at skabe Content Marketing til virksomheden!

Mange gange har jeg lavet utroligt lidt indhold til hjemmesiden, hvor jeg ca skrevet 300 ord. Efter Nikolaj Mogensen så har han virkelig overbevist mig til at skabe langt indhold.

Lige for tiden har jeg været næsten helt op på 3000 ord i mit indhold på hjemmesiden. Hvor han har virkelig givet mig noget grundviden som virkelig har skabt at mine kunder har set indhold mere end 400 gange på 3 dage. Jeg er overbevist mig at man helt klart skal tag vejen forbi Nikolaj Mogensen hjemmeside og jeg dermed også sikre på at han kan del noget viden med dig.

Nikolaj har virkelig givet mig en masse Online Markedsføring med på vejen ved at dele noget viden om SEO, Content marketing og masse andet.

Hans indhold er ikke total stort som giver at jeg måtte opgive på forhånd. Hans indhold er virkelig godt beskrevet og han er helt klart en person som jeg mener at man skal følge.

Få noget viden fra Nikolaj Mogensen til at få succes!

Billede: nikolajmogensen.dk

Mikael RieckSkaber Online Markedsføring via sine værdifulde Podcast

Mikael lært jeg først rigtigt at kende da ham og hans partner Anders starte det så kaldt lukket-forum op for folk for snart 3-4 år siden. Det så kaldt marketers – Hvor folk deler deres viden alt, vil jeg sige. Jeg har selv været medlem, og jeg vil helt klart være brugere igen på et senere tidspunkt.

Han har virkelig skabt noget værdifuldt indhold til mine ører som jeg har taget med. Det er lige fra nyhedsbrev til virksomhed og længere ud. Hans Podcast lytter jeg til når jeg skal bruge en aften på sofaen eller skal bruge aften på at kode noget nyt.

Mikael indlæg holder har masse værdfuldt indhold som jeg tit tag med til min egen virksomhed eller min egen verden.

Selvom jeg har snart har læst de flest indhold hos Mikael, så giver han mig virkelig masse Online Markedsføring med på vejen til at jeg bruger det.

Værdifuldt indhold via Podcast samme med Mikael.

Følg Mikael på twitter

 

Det har virkelig vært svært at finde folk som har givet mig en masse værdifuldt indhold, men disse 3 person har virkelig givet mig en masse viden med som jeg tager over til min egen virksomhed. Det er alt lige fra hvordan man skal skab indhold, nyhedsbrev og masse andet.

En ekstra bonus fra de 3 herre

Jeg har som en ekstra lille ting hente de indlæg som har givet mig mest value-for-money til mig selv og virksomheden.

Mikael:

Nikolaj

Tue

Skriv et svar