stackoverflow kan giv dig en masse viden

Posted on Posted in stackoverflow

Hvor få jeg min viden fra når jeg søger efter programmering på twitter og bruger stackoverflow tit. Efter besøger jeg dagligt nogle hjemmeside hvor de opdater sådan okay ofte til at der er tit nyt indhold. Lige for tiden synes jeg der sker rigtig mange ting med hensyn til programmering, database, javascript og masse andre ting.

Dermed jeg jeg følger, at jeg virkelig kan følge med på twitter ved at kig efter de bestemme hashtag altså med andre ord twitter. Som jeg har bogmærket på min computer.

Der kigger jeg ofte disse her:

Det er helt klart nogle af disse område, som jeg kan bruge flere timer på at kig efter. jeg synes ofte det er super fedt at kig på flere område end man normalt kigger på, for at kunne lære nye ting som man måske aldrig havde fundet på selv før.

Hvilke andre sider besøger – Jo, jeg har stackoverflow med.

Der findes også mange hjemmeside, som jeg kan bruge flere timer på at ledig efter noget fedt eller smart.

Det er mange af de område jeg efter kigger på når, jeg kommer hjem fra skole eller står op til i weekenden. Det netop for at lære noget nyt og få større viden i mit faglig område. Stackoverflow er virkelig et af disse område som man virkelig kan lære meget af f.eks. ved at stille spørgsmål og hjælpe andre. Jeg bruger selv en del tit nogle gang på at find en læsning til at kunne hjælpe andre udvirkler på deres problemer.

Jeg vil næsten gå så langt til at beskrive stackoverflow som EN STOR TYK BØG som ved rigtig mange ting.

Jeg vil personlig mene at stackoverflow næsten har et ligne svar til dig som du søger efter, chancen for du ikke find det svar vil jeg mene er sindssyg lille da der bliver stillet mere end 1000 spørgsmål på 5-10 minutter. og så find ud af hvor mange der ca er om året. Hvilket er sindssyg mange i mine øjne.

Skriv et svar